Naast de producten die we verkopen, bieden we ook ervaringen aan. Dit doen we in de vorm van workshops, tasting en pairing. Leer écht chocolade proeven, leer meer over de herkomst en geniet van cacao in al zijn diversiteit in een chocolade proeverij of ga op avontuur met een wilde chocolade en wijn pairing. Hieronder vind je meer informatie over de ervaringen. 

Chocolade proeverij:

Gemaakt op bestelling in de winkel. Een proeverij-plankje waarbij je cacao op 7 verschillende manieren gaat beleven. De kosten voor de proeverij bedragen €15.00 per persoon.

Chocolate tasting:

Bij de chocolade tasting gaan we opnieuw kijken naar cacao en chocolade. Waar komt het vandaan? Wat moet er allemaal gebeuren voordat de cacaoboon chocolade wordt? Hoe smaakt chocolade eigenlijk? 

Ja hoe smaakt chocolade eigenlijk, want wat wij gewend zijn en chocolade noemen, is nog niet het topje van de chocolade berg. Proef de landen en ga op wereldreis met onze chocolade tasting. €25,50 per persoon, voor data kunt u via e-mail ([email protected]) of in de winkel informeren.

Wijn en Chocolade pairing:

Chocolade en wijn zijn een ‘match made in heaven’, en daar willen wij je naartoe nemen!  Ga samen met ons, Frances en Fleur, op ontdekking door de werelden van wijn en chocolade en laat je verrassen wanneer deze werelden samen komen. Deze workshop is in samenwerking met sommelier Frances van Wine & Good Foods. Je doet al mee aan deze workshop voor €39.95 per persoon. Interesse? Informeer via e-mail of in de winkel naar mogelijke data!

Matcha workshop: 

Elke maand komen Thomas en Bieke van Mr & Mrs Tea naar Florentina om hier hun Matcha workshop te geven. Leer meer over de oorsprong van Matcha, de gezonde eigenschappen en leer verschillende drankjes maken. Natuurlijk voorzien we jullie ook van een stukje Matcha chocolade. €25,00 per persoon, elke laatste zondag van de maand om 13:00. 

Houd ook vooral onze social media in de gaten! Op Instagram en Facebook plaatsen we al onze nieuwe, eenmalige en seizoens activiteiten. Heb je een specifieke vraag over een van de events of wil je met een groepje vriend(inn)en, collega’s of familie een dagje chocolade plannen? Mail dan vooral even naar [email protected]