Naast de producten die we verkopen, bieden we ook ervaringen aan. Dit doen we in de vorm van workshops. Leer écht chocolade proeven, leer meer over de herkomst en geniet van cacao in al zijn diversiteit in een chocoladeproeverij. Of ga jij voor een creatieve workshop, waarin je heerlijke chocolade lekkernijen maakt.
 

Chocolate tasting

Bij de chocoladeproeverij gaan we op ontdekkingsreis en gaan we opnieuw kijken naar cacao en chocolade. Waar komt het vandaan? Wat moet er allemaal gebeuren voordat de cacaoboon chocolade wordt? Hoe smaakt chocolade eigenlijk? Je ontdekt chocolade zoals het écht is, in zijn puurste vorm.
Wat wij gewend zijn en chocolade noemen, is nog niet het topje van de "chocoladeberg." Proef de landen en ga op ontdekking met onze chocolade tasting. 
 
Goed om te weten:
We bieden de chocoladeproeverij aan voor groepen van minimaal 4 tot maximaal 9 personen, voor €29,95 per persoon.
De proeverij is niet geschikt voor kinderen.
 
Voor data kunt u via e-mail ([email protected]) of in de winkel informeren.
 

Workshop Chocolaterie

Stap in de schoenen van een chocolatier tijdens onze Workshop Chocolaterie. Je gaat samen met onze chocolatier slagroomtruffels, bonbons en een chocoladereep maken. Ontdek wat allemaal komt kijken bij het maken van chocolade lekkernijen. Natuurlijk mag je het lekkers dat je hebt gemaakt meenemen naar huis om van te smullen!
 
Rond Sinterklaas is het op verzoek ook mogelijk om een Workshop Chocoladeletters te doen.
 
Goed om te weten:
We bieden de workshop aan voor groepen van minimaal 4 tot maximaal 9 personen, vanaf €34,95 per persoon.
De workshop is niet geschikt voor kinderen.
 
Voor data kunt u via e-mail ([email protected]) of in de winkel informeren.