Ik stel mij graag aan je voor!
Hey, mijn naam is Florentina, maar zeg maar Fleur, de eigenaresse van Florentina's Chocolate Boutique Café. Je kunt mij altijd vinden in de winkel, waar ik onze klanten vertel over al onze mooie producten. Je kunt mij ook vaak in de keuken vinden, waar ik allerlei lekkers aan het maken ben, óf met een kop van mijn favoriete warme chocolademelk. Ik doe dit elke dag, met veel liefde en passie, want wat is hier nou niet geweldig aan?

De chocolade wordt gemaakt met de beste kwaliteit cacaobonen en we bieden repen aan van over de hele wereld. Ik ben altijd opzoek naar mooie, eerlijke dingen waar ik blij van word en die ik kan toevoegen aan mijn winkel. Daarnaast verkopen we ook heerlijk huisgemaakte producten. Ik onderzoek welke cacao je het beste kunt combineren met bepaalde ingrediënten. Dit is een heel interessant proces en ik kan eeuwig doorgaan met onderzoeken en verfijnen. 

Ik geloof in het geluksgevoel dat goede chocolade met zich meebrengt, in de kracht van goed eten, herinneringen en de glimlach die mensen laten zien wanneer ze iets unieks proeven. Dat is waarom ik ben begonnen met Florentina's Chocolate Boutique Café en waarom ik zoveel tijd doorbreng met onderzoeken en meer leren over cacao en chocolade. Er is altijd meer te leren! 

Je zult in de winkel dus ook alleen producten vinden die eerlijk, uniek zijn en een verhaal hebben. Voordat een product hier in de winkel belandt, wil ik weten waar het vandaan komt, hoe het wordt gemaakt en wat de filosofie van de maker is. Ik heb extra aandacht voor de kwaliteit van de producten, of het nu gaat om chocolade of de inhoud van een bakboek. 

De kracht van cacao
Ik heb geleerd dat alles wat je met liefde en aandacht doet, het leven mooier maakt. Liefde en aandacht zijn dan ook de basis van mijn winkel. Ik geloof in de kracht van cacao, van de boeren die de cacaobonen laten groeien en door en door kennen, tot de chocolademakers die de cacaobonen transformeren tot chocolade en daarbij de verschillende karakters van de cacao naar voren brengen. De aandacht die de makers en boeren hebben voor hun producten, vertaalt zich naar de smaak.

Alle chocoladerepen die ik verkoop volgen allemaal het concept van Bean-to-Bar, van boon-tot-reep, wat betekent dat de maker van de reep zijn cacaobonen direct van de boer koopt, en daar een eerlijke prijs voor betaald. Soms weten ze zelfs van welke boom de bonen komen, Tree-to-Bar! De producten hebben hierdoor een hoge productiestandaard in de landbouw en van de ingrediënten die de merken gebruiken, wat weer terugkomt in de smaak. Eerlijke condities voor de planeet en de mensen die de ingrediënten produceren. 

Suggesties?
Als je een suggestie hebt voor onze collectie, dan horen we dat natuurlijk graag! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe unieke dingen. Stuur een mailtje naar [email protected], dan ga ik ernaar kijken en wie weet vind je dan jouw favoriete product terug bij Florentina. 

Samenwerken
Op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers of relaties? We bieden ook zakelijke cadeaus op maat aan. Neem contact met ons op en ik denk graag met u mee.