Pump Street Ecuador - Rye Crumb, Milk 60% - Florentina Chocolates - Florentina Chocolates
Huisgemaakte Producten
Bean-to-Bar Chocolade
Geen verzendkosten vanaf €50
Gratis afhalen in de winkel
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen

Ecuador - Rye Crumb, Milk 60% Melk

€7,95
Op voorraad
Verplichte velden:
    - +
    Gratis afhalen in de winkel
    Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
    Huisgemaakte Producten
    Bean-to-Bar Chocolade
    Geen verzendkosten vanaf €50
    Gratis afhalen in de winkel
    Beschrijving Ecuador - Rye Crumb, Milk 60% Melk

    Roggekruim, melk & zeezout. Typisch Pump street. Dit doet geen andere chocolademaker. Brood met chocolade in een. De zachte romigheid van de melkchocolade balanceert het nootachtige en de zuurgraad van de rogge. Knapperige toast voor textuur, melk en zeezout brengen smaak, en de boon brengt noot en caramel naar het smaakfeest.

    Proefnotities: Rogge, zout, romige chocolade

    Oorsprong Cacao: Ecuador, Los Rios Province, Hacienda Limon Estate
    Soort chocolade: Melk, 60% cacao
    Inclusie: Geroosterd Roggekruim & Zeezout
    Awards: Goud, Academy of Chocolate 2015 voor beste melkchocolade met toevoegingen
    Allergiewaarschuwing: Gemaakt in een bakkerij waar melk, gluten en noten worden verwerkt.
    Ingredienten: Cacaobonen, rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, zeezout en rogge
    Inhoud verpakking: 1 reep, composteerbare verpakking
    Nettogewicht: 70 gram

    Herkomst cacao: Hacienda Limon Estate

    De bomen bij Hacienda Limon zijn uniek omdat Samuel von Rutte genetische voorraad van de Rockefeller Foundation genback dateert uit de jaren 1950. Bij de oogst worden de bonen voorgedroogd voordat ze gisten, wat het proces aanzienlijk beïnvloedt en zowel de zuurgraad als de bitterheid vermindert. De resulterende bonen zijn rijk aan karamel en nootachtige smaak. Het Guayas Basin, waar de Hacienda Limon Farm is gevestigd, is een van de meest vruchtbare gebieden langs de Pacifische kust. De overvloedige watervoorraden en vulkanische bodems, rijk aan mineralen en organisch materiaal, zorgen voor perfecte cacaoteeltomstandigheden.

    Neem contact met ons op...
    Bel ons 010-3020122
    Stuur ons een e-mail [email protected]
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »