Roggekruim, melk & zeezout. Typisch Pump street. Dit doet geen andere chocolademaker. Brood met chocolade in een. De zachte romigheid van de melkchocolade balanceert het nootachtige en de zuurgraad van de rogge. Knapperige toast voor textuur, melk en zeezout brengen smaak, en de boon brengt noot en caramel naar het smaakfeest.
Proefnotities: Rogge, zout, romige chocolade
Oorsprong Cacao: | Ecuador, Los Rios Province, Hacienda Limon Estate |
Soort chocolade: | Melk, 60% cacao |
Inclusie: | Geroosterd Roggekruim & Zeezout |
Awards: | Goud, Academy of Chocolate 2015 voor beste melkchocolade met toevoegingen |
Allergiewaarschuwing: | Gemaakt in een bakkerij waar melk, gluten en noten worden verwerkt. |
Ingredienten: | Cacaobonen, rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, zeezout en rogge |
Inhoud verpakking: | 1 reep, composteerbare verpakking |
Nettogewicht: | 70 gram |
Herkomst cacao: Hacienda Limon Estate
De bomen bij Hacienda Limon zijn uniek omdat Samuel von Rutte genetische voorraad van de Rockefeller Foundation genback dateert uit de jaren 1950. Bij de oogst worden de bonen voorgedroogd voordat ze gisten, wat het proces aanzienlijk beïnvloedt en zowel de zuurgraad als de bitterheid vermindert. De resulterende bonen zijn rijk aan karamel en nootachtige smaak. Het Guayas Basin, waar de Hacienda Limon Farm is gevestigd, is een van de meest vruchtbare gebieden langs de Pacifische kust. De overvloedige watervoorraden en vulkanische bodems, rijk aan mineralen en organisch materiaal, zorgen voor perfecte cacaoteeltomstandigheden.