Nieuw procedé die deze reep verslavend lekker maakt. Bioactieve pure chocolade. Een samen met wetenschappers ontwikkelde moleculaire chocolade, waarin de rijke hoeveelheden endorfine, antioxidanten, mineralen en vitaminen, die van nature in verse cacao voorkomen, zijn behouden. Suikervrij.
Bioactieve pure chocolade
Domantas zegt: “Molecules is het meest innovatieve product dat ik ooit heb gecreëerd. Ik heb de chemische samenstelling van cacao onderzocht en het blijkt een grote natuurlijke bron te zijn van endocannabinoïden, opiaten en stimulantia. Een therapeutische dosis van deze middelen beïnvloedt onze hersenen en veroorzaakt chocolade-euforie. Samen met wetenschappers heb ik een proces ontwikkeld om de rijke hoeveelheden endorfine, antioxidanten, mineralen en vitaminen, die van nature in cacao voorkomen, te conserveren. Deze chocolade is opgedragen hen die weer hun eigen biologische lichaamsprocessen willen beheersen.
In verse cacaobonen komen meer dan driehonderd phytochemicaliën voor en het bevat bijna vier keer zo veel antioxidanten dan gangbare pure chocola. We hebben een methode ontwikkeld om deze te bewaren.
Cacaobonen die Domantas gebruikt komen van Chuncho uit Peru. De zoetstof erythritol is een natuurlijke zoetstof die in fruit maar ook paddenstoelen voorkomt. Het heeft de kracht van 70% van suiker. Bij het consumeren wordt een wat verkoelend effect waargenomen. Erythritol wordt niet door het lichaam opgenomen.
Extra informatie |
|
Soort chocolade: | Puur, 75% cacao |
Inhoud verpakking: | 1 reep |
Nettogewicht: | 57 gram |
Allergenen: | Kan sporen bevatten van noten, sesam, pinda, gerst, melk. |
Ingrediënten: | molecules cacao* (>75%), erythritol*, cacaoboter*(*biologisch) |
Inclusie: | Geen |
Oorsprong cacao: | Peru |
Herkomst cacao: | Chuncho, Peru. |
Awards: |
n.v.t. |