Krak, Netherlands Madagascar - Mava Sa Ferme D’Ottange 70% Puur

€6,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (18)

Madagascar Mava Sa - Ferme D’ottange. 70% Cocoa of excellence 2017 Niet bitter, niet traditioneel. 1e stap voor veel liefhebbers buiten traditionele chocolade smaken. Heel uniek smaakprofiel. Zomerreep. Rood fruit, net zure kers, framboos. Bloemig.

Proefnotities: 

Oorsprong Cacao: Madagascar
Soort chocolade: Puur, 70% cacao
Inclusie: Geen
Awards: n.v.t.
Allergiewaarschuwing: Vegan, soja- en glutenvrij. Kan sporen van lactose bevatten en is gemaakt in een fabriek waar geen pinda’s en noten verwerkt worden.
Ingredienten: Cacaobonen en ongeraffineerde rietsuiker
Inhoud verpakking: 1 reep
Nettogewicht: 80 gram

Herkomst cacao: OTTANGE FARM

De Ottange Farm ligt aan de rivier de Ramena, in het noordwesten van Madagaskar in de Sambirano-vallei. De Ottange Farm maakt deel uit van de Mava-plantages en is de kleinste van de acht plantages. In 2017 won de Ottange Farm de International Cocoa Awards. Jaarlijks wordt op de boerderij in Ottange ongeveer 6 ton cacaobonen verbouwd. Het meeste hiervan wordt door de eigenaar, de familie Ramanandraibe, gebruikt om zelf chocolade te maken. Een klein deel wordt verkocht.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen