Krak Madagascar - Mava Sa Ferme D’Ottange 70% - Florentina Chocolates - Florentina Chocolates
Huisgemaakte Producten
Bean-to-Bar Chocolade
Gratis afhalen in de winkel
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Krak, Netherlands

Madagascar - Mava Sa Ferme D’Ottange 70% Puur

€6,95
Op voorraad
Verplichte velden:
    - +
    Gratis afhalen in de winkel
    Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
    Huisgemaakte Producten
    Bean-to-Bar Chocolade
    Gratis afhalen in de winkel
    Beschrijving Madagascar - Mava Sa Ferme D’Ottange 70% Puur

    Madagascar Mava Sa - Ferme D’ottange. 70% Cocoa of excellence 2017 Niet bitter, niet traditioneel. 1e stap voor veel liefhebbers buiten traditionele chocolade smaken. Heel uniek smaakprofiel. Zomerreep. Rood fruit, net zure kers, framboos. Bloemig.

    Proefnotities: 

    Oorsprong Cacao: Madagascar
    Soort chocolade: Puur, 70% cacao
    Inclusie: Geen
    Awards: n.v.t.
    Allergiewaarschuwing: Vegan, soja- en glutenvrij. Kan sporen van lactose bevatten en is gemaakt in een fabriek waar geen pinda’s en noten verwerkt worden.
    Ingredienten: Cacaobonen en ongeraffineerde rietsuiker
    Inhoud verpakking: 1 reep
    Nettogewicht: 80 gram

    Herkomst cacao: OTTANGE FARM

    De Ottange Farm ligt aan de rivier de Ramena, in het noordwesten van Madagaskar in de Sambirano-vallei. De Ottange Farm maakt deel uit van de Mava-plantages en is de kleinste van de acht plantages. In 2017 won de Ottange Farm de International Cocoa Awards. Jaarlijks wordt op de boerderij in Ottange ongeveer 6 ton cacaobonen verbouwd. Het meeste hiervan wordt door de eigenaar, de familie Ramanandraibe, gebruikt om zelf chocolade te maken. Een klein deel wordt verkocht.

    Neem contact met ons op...
    Bel ons 06 - 111 415 30
    Stuur ons een e-mail [email protected]