Madagascar Mava Sa - Ferme D’ottange. 70% Cocoa of excellence 2017 Niet bitter, niet traditioneel. 1e stap voor veel liefhebbers buiten traditionele chocolade smaken. Heel uniek smaakprofiel. Zomerreep. Rood fruit, net zure kers, framboos. Bloemig.
Proefnotities:
Oorsprong Cacao: | Madagascar |
Soort chocolade: | Puur, 70% cacao |
Inclusie: | Geen |
Awards: | n.v.t. |
Allergiewaarschuwing: | Vegan, soja- en glutenvrij. Kan sporen van lactose bevatten en is gemaakt in een fabriek waar geen pinda’s en noten verwerkt worden. |
Ingredienten: | Cacaobonen en ongeraffineerde rietsuiker |
Inhoud verpakking: | 1 reep |
Nettogewicht: | 80 gram |
Herkomst cacao: OTTANGE FARM
De Ottange Farm ligt aan de rivier de Ramena, in het noordwesten van Madagaskar in de Sambirano-vallei. De Ottange Farm maakt deel uit van de Mava-plantages en is de kleinste van de acht plantages. In 2017 won de Ottange Farm de International Cocoa Awards. Jaarlijks wordt op de boerderij in Ottange ongeveer 6 ton cacaobonen verbouwd. Het meeste hiervan wordt door de eigenaar, de familie Ramanandraibe, gebruikt om zelf chocolade te maken. Een klein deel wordt verkocht.