Filters Filters

Mr&Mrs Tea - Chai

Deze zwarte thee mélange is een lust voor de smaakpupillen. Om de smaak nog wat meer spice of Chai te geven, zijn stevige smaakmakers toegevoegd.
€8,95

Mr&Mrs Tea - Baked Apple

Ouderwets lekker, gebakken appel met kaneel thee. De toegevoegde kaneel, venkel en appel geven extra streling voor de tong.
€8,95

Mr&Mrs Tea - Earl Grey Superior

Het natuurlijke aroma geeft deze thee haar herkenbare smaak. Thee met een heerlijk geur, verfijnde smaak en van een superieure kwaliteit.
€8,95

Mr&Mrs Tea - Earl Grey Cornflower

Wordt verrast door de deftige geur van deze Earl Grey Cornflower thee. Proef de smaken: rijk, chic en vol van deze thee.
€4,95

Mr&Mrs Tea - Blood Orange

Smaakt direct naar waar deze is vernoemd: fruitig, zoet en sinaasappel. Op een druilerige middag, als je zo verlangt naar de zomer.
€4,95

Mr&Mrs Tea - China Rose

Het fijne blad en is geurig, bloemig en zacht van smaak met een lichte infusie. Klassieke Chinese thee uit de provincie Anhui
€4,95

Mr&Mrs Tea - Ginger Lemon Mix

Een tintelfrisse kruidenthee in de verrassende smaakcombinatie citroen en gember. Ideaal als snelle dorstlesser.
€5,95

Gimber - 200 ml

Biologisch Gember concentraat met Citroen, kruiden en specerijen. om een bruisend lekkere frisdrank mee te maken of een pittige warme kop Thee.
€14,50

Gimber Brut - 500 ml

Biologisch gember concentraat met Citroen, kruiden en specerijen, 50% minder suiker. Een verfrissende opkikker met het originele pittige karakter.
€22,15

Book of Gimber

Deze unieke uitgaven van Gimber bevat 3 verschillende gember concentraten. 
€59,95

Gimber Brut *2 200ml

Biologisch Gember concentraat met Citroen, kruiden en specerijen. om een bruisend lekkere frisdrank mee te maken of een pittige warme kop Thee.
€14,50
Pagina 1 van 1