Beschrijving
Manoa - Hawaii - Dark 70%
Voor deze chocolade worden bonen met de hand geselecteerd bij kwalitatief hoogstaande cacaoproducenten in de regio's Kona en Hilo op het eiland Hawaï (het Grote Eiland). Dit is de eerste single origin bar gemaakt van Hawaïaanse cacao toen we in 2010 begonnen. Sindsdien heeft de reep meerdere prijzen gewonnen, waaronder die voor beste proeverij op een van de grootste chocoladefestivals ter wereld - de 2017 Salon Du Chocolate.
Extra informatie |
|
Soort chocolade: | Puur, 70% cacao |
Inhoud verpakking: | 1 reep |
Nettogewicht: | 60 gram |
Allergenen: | Zuivelvrij |
Ingrediënten: | Cacao 70%, biologische rietsuiker, cacaoboter |
Inclusie: | Geen |
Oorsprong cacao: | Verenigde Staten, Hawaii, HI |
Herkomst cacao: | Verenigde Staten, Hawaii, HI |
Awards: |
- 2017 Salon Du Chocolat "Award De Savor" - 2018 International Chocolate Award Silver for Single Origin - 2018 Academy for Chocolate Silver for Single Origin |
Goed om te weten!
De chocoladereep kunt je het beste binnen twee dagen na openen consumeren, anders verliest het zijn delicate en frisse smaak.
Wist je dat?
Bonen afkomstig van het Grote Eiland van Hawaï leveren een subtiele donkere chocolade op die uniek is voor het tropische klimaat van Hawaï, met lichte bloemige toetsen van kamperfoelie.
Neem contact met ons op...
Bel ons
010-3020122
Stuur ons een e-mail
[email protected]