Een fluweelzachte melkchocolade met tonen van 'zoete karamel' en 'zoute hazelnoten', gemaakt van cacaobonen die groeien op een heel bijzondere plek: Ecuadors laatste nevelwoud in de Stille Oceaan.
De meest aparte uit de serie is deze Esmeraldas melkchocolade, gemaakt van de befaamde arriba (oftewel nacional) cacaoboon uit Ecuador. De chocolade werd 16 uur geconcheerd.
Met de aanschaf van deze chocola steunt u de boeren bij het in stand houden van de natuur in het Mache Chindul Ecological Reserve, het Pacifische regenwoud in Esmeraldas.
Extra informatie |
|
Soort chocolade: | Melk, 42% cacao |
Inhoud verpakking: | 1 reep |
Nettogewicht: | 70 gram |
Allergenen: | Glutenvrij, biologisch |
Ingrediënten: | Cacao 42%, cacao boter*, rauwe rietsuiker*, melk*, fleur de sel (zout) |
Inclusie: | Geen |
Oorsprong cacao: | Esmeraldas, Ecuador |
Herkomst cacao: | Esmeraldas, Ecuador |
Awards: | n.v.t. |
Goed om te weten!
De chocoladereep kunt je het beste binnen twee dagen na openen consumeren, anders verliest het zijn delicate en frisse smaak.
Wist je dat?
Liefhebbers van pure, heerlijke chocolade zoeken bij Original Beans de fijnste cacaobonen uit verschillende regio's, elk met hun eigen unieke smaken. Dat maakt op zijn beurt hun chocoladerepen zo opwindend en speciaal. Hun passie wordt geleid door het principe van het aanvullen van wat we consumeren, en het heeft ertoe geleid dat ze bedreigde wilde dieren beschermen, de inkomens van boeren verdrievoudigen, een van 's werelds eerste klimaatpositieve toeleveringsketens opbouwen, en gecertificeerde tuin-composteerbare verpakkingen aanbieden.