Theo & Philo Calamansi dark 65% - Florentina Chocolates
Huisgemaakte Producten
Bean-to-Bar Chocolade
Gratis afhalen in de winkel
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Theo & Philo

Theo & Philo - Calamansi - Puur 65%

€4,99
Op voorraad
Verplichte velden:
    - +
    Gratis afhalen in de winkel
    Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
    Huisgemaakte Producten
    Bean-to-Bar Chocolade
    Gratis afhalen in de winkel
    Beschrijving Theo & Philo - Calamansi - Puur 65%

    THEO & PHILO - CALAMANSI - PUUR 

    Vergeet de zon in de zee zien zakken – ga voor de zonnestralen in je chocola. Een verfrissende tropische verrassing, calamansi, voegt een vleugje citrus toe aan je diepe en fluweelzachte pure chocolade. Of het nu La Niña of El Niño is, het is altijd een perfect zwoele zomer met deze zoete en pittige combi.

    Calamansi of calamondin is een typisch Filippijnse citrusvrucht, die ook in omringende landen voorkomt. Maar in de Fillippijnen wordt het alom gebruikt. Het is een hybride die voorkomt uit kumquat en (waarschijnlijk) de mandarijn. Het lijkt van buiten op een limoen.

    Cacao van Malabog
    Theo & Philo werkt met cacao uit de barangay Malabog, een gemeenschap van zo’n 11.000 inwoners, dat onderdeel is van Davao City, qua oppervlakte de grootste stad van de Filippijen. Alles in Davao City is laagbouw en zeer groen, uitgestrekt in heuvelland.

    In Malabog zijn veel kleine cacaotelers. De teeltomstandigheden zijn perfect. Zo won in 2019 Nong Joe uit 226 deelnemers uit 55 landen de prijs voor de beste cacaobonen van de International Cocoa Awards (ICA).
    Philo Chua betrekt de cacao is samenwerking met de organsatie Gawad Kalinga, van een groep boeren. Gawad Kalinga helpt mensen uit de armoede.
    (Barangay is de kleinste politieke bestuurseenheid die de Filippijnen kent.)

    Extra informatie

    Soort chocolade:  Puur 65%
    Inhoudverpakking:  1 reep
    Nettogewicht: 45 gram
    Allergenen: Kan sporen van melk, noten, sesam en soja bevatten.
    Ingrediënten: cacaobonen (58%), rietsuiker, cacaoboter, calamondinschil
    Inclusie:  Calamansi
    Oorsprong cacao: Filipijnen 
    Herkomst cacao: Davao, Malabog, Filipijnen
    Awards: International chocolate awards World Bronze 2018 ; Academy of Chocolate Bronze 2018

     

    Neem contact met ons op...
    Bel ons 06 - 111 415 30
    Stuur ons een e-mail [email protected]