Theo & Philo Mango, Chili & Cacaonibs 65% - Florentina Chocolates
Huisgemaakte Producten
Bean-to-Bar Chocolade
Gratis afhalen in de winkel
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Theo & Philo

Theo & Philo - Mango Chili Cacaonibs - Puur 65%

€4,99
Op voorraad
Verplichte velden:
    - +
    Gratis afhalen in de winkel
    Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
    Huisgemaakte Producten
    Bean-to-Bar Chocolade
    Gratis afhalen in de winkel
    Beschrijving Theo & Philo - Mango Chili Cacaonibs - Puur 65%

    Met vurige chili om het verbond tussen zoete mango’s en nootachtige cacaonibs te ontsteken, is deze menage à trois zo schandalig lekker dat het op geen enkele manier geheim kan worden gehouden. Geen wonder dat ze zeggen dat goede dingen in drieën komen!

    Cacao van Malabog
    Theo & Philo werkt met cacao uit de barangay Malabog, een gemeenschap van zo’n 11.000 inwoners, dat onderdeel is van Davao City, qua oppervlakte de grootste stad van de Filippijen. Alles in Davao City is laagbouw en zeer groen, uitgestrekt in heuvelland.

    In Malabog zijn veel kleine cacaotelers. De teeltomstandigheden zijn perfect. Zo won in 2019 Nong Joe uit 226 deelnemers uit 55 landen de prijs voor de beste cacaobonen van de International Cocoa Awards (ICA).
    Philo Chua betrekt de cacao is samenwerking met de organsatie Gawad Kalinga, van een groep boeren. Gawad Kalinga helpt mensen uit de armoede.
    (Barangay is de kleinste politieke bestuurseenheid die de Filippijnen kent.)

     

    Extra informatie

     
    Soort chocolade: Puur 65% cacao
    Inhoud verpakking: 1 reep
    Nettogewicht:  45 gram 
    Allergenen: Bevat noten, kan sporen van koemelk en soja bevatten.
    Ingrediënten: rietsuiker, cacaobonen (58%), rietsuiker, gedroogde mango, cacaoboter, chilipeper
    Inclusie: Mango, chili, cacao nibs 
    Oorsprong cacao: Filipijnen
    Herkomst cacao: Davao, Malabog, Filipijnen
    Awards:

    n.v.t. 

     

    Neem contact met ons op...
    Bel ons 06 - 111 415 30
    Stuur ons een e-mail [email protected]