Pump Street Ecuador - Sourdough & Sea salt 66% - Florentina Chocolates - Florentina Chocolates
Huisgemaakte Producten
Bean-to-Bar Chocolade
Geen verzendkosten vanaf €50
Gratis afhalen in de winkel
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen

Ecuador - Sourdough & Sea salt 66% Puur

€7,95
Op voorraad
Verplichte velden:
    - +
    Gratis afhalen in de winkel
    Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
    Huisgemaakte Producten
    Bean-to-Bar Chocolade
    Geen verzendkosten vanaf €50
    Gratis afhalen in de winkel
    Beschrijving Ecuador - Sourdough & Sea salt 66% Puur

    Sourdough & Sea salt. Crunch & malty flavour. Dit is een reep van de Engelse aanpak. De Chocolade zelf is toegankelijk en neutraal. Het gaat duidelijk om de toevoegingen. Zuurdesem, zout, textuur. Dit is een unieke combinatie en voor zover wij weten de eerste keer dat er een chocoladereep is gemaakt met zuurdesem. Handgemaakt van meel en bonen tot reep in de bakkerij in Orford, Suffolk, VK.

    Proefnotities: Zuurdesem crunch, zeezout, de cacao geeft noot & caramel

    Oorsprong Cacao: Ecuador, Los Rios Province, Hacienda Limon Estate
    Soort chocolade: Puur, 66% cacao
    Inclusie: Zuurdesem & Zeezout
    Awards: International Chocolate Awards 2015 – World Silver & British Silver, Academy of Chocolate 2015 – Best Flavoured Dark Chocolate Bar – Bronze & Great Taste Awards 2015 – 1 Gold Star
    Allergiewaarschuwing: Gemaakt in een bakkerij waar melk, gluten en noten worden verwerkt.
    Ingredienten: Cacaobonen, rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, zeezout en zuurdesembrood (tarwebloem, zuurdesem starter, zeezout)
    Inhoud verpakking: 1 reep, composteerbare verpakking
    Nettogewicht: 70 gram

    Herkomst cacao: Hacienda Limon Estate

    De bomen bij Hacienda Limon zijn uniek omdat Samuel von Rutte genetische voorraad van de Rockefeller Foundation genback dateert uit de jaren 1950. Bij de oogst worden de bonen voorgedroogd voordat ze gisten, wat het proces aanzienlijk beïnvloedt en zowel de zuurgraad als de bitterheid vermindert. De resulterende bonen zijn rijk aan karamel en nootachtige smaak. Het Guayas Basin, waar de Hacienda Limon Farm is gevestigd, is een van de meest vruchtbare gebieden langs de Pacifische kust. De overvloedige watervoorraden en vulkanische bodems, rijk aan mineralen en organisch materiaal, zorgen voor perfecte cacaoteeltomstandigheden.

    Neem contact met ons op...
    Bel ons 010-3020122
    Stuur ons een e-mail [email protected]
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »