De geheel natuurlijke witte reep zonder enige toevoegingen. De natuurlijke smaak van deze chocolade is zo levendig, rijk en romig dat er geen vanille of smaakstof voor nodig is. Dat moet je toch gewoon proberen? Houd er rekening mee dat, aangezien er geen toevoegingen in deze witte chocolade zitten, de reep zich gedraagt als verse zuivel.
Extra informatie |
|
Soort chocolade: | Wit, 37% cacao |
Inhoud verpakking: | 2 apart verpakte repen |
Nettogewicht: | 70 gram |
Allergenen: | Vrij van noten, gluten en soja. Bevat melk / lactose. |
Ingrediënten: | Cacao 37%, Dutch cow milk, beet sugar from the Netherlands |
Inclusie: | Geen |
Oorsprong cacao: | Peru, San Martín regio |
Herkomst cacao: | Kato Sac Farmers & Tesoro Amazónico |
Awards: | n.v.t. |
Goed om te weten!
De chocoladereep kunt je het beste binnen twee dagen na openen consumeren, anders verliest het zijn delicate en frisse smaak.
Wist je dat?
De cacaoboter die voor deze reep wordt gebruikt, is het resultaat van een samenwerking tussen Kato Sac-boeren en Tesoro Amazónico-cacaoverwerkers. Beide bevinden zich in de regio San Martín in Peru. De biologisch geteelde cacao wordt geoogst van april tot augustus en van oktober tot februari. De cacao groeit in de jungle met een typisch tropisch klimaat dat wordt gekenmerkt door intense seizoensregens. De bonen die voor deze cacaoboter worden gebruikt, zijn een mix van lokale Peruaanse cacao met fijne smaak en een complex fruitig smaakprofiel. Dit alles komt tot uiting in de levendige nasmaak van deze chocolade.