Heinde en Verre Dutch Original Vegan Mylk 52% - Florentina Chocolates
Huisgemaakte Producten
Bean-to-Bar Chocolade
Gratis afhalen in de winkel
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Heinde&Verre, Netherlands

Heinde en Verre Dutch Original Vegan Mylk 52%

€4,60
Op voorraad
Verplichte velden:
    - +
    Gratis afhalen in de winkel
    Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
    Huisgemaakte Producten
    Bean-to-Bar Chocolade
    Gratis afhalen in de winkel
    Beschrijving Heinde en Verre Dutch Original Vegan Mylk 52%

    Heinde & Verre - Dutch Original Vegan - Mylk 52%

    Met deze nieuwe vegan mylk reep is een allemans vriend. De blend van verschillende organische cacao uit de Dominikaanse Republiek, Peru en Bali brengen het beste in de reep naar voren. samen met Heinde & Verre's eigen vegan mylk recept creert het een zachte romige chocolade met een warme ondertoon en een lang zacht smelt gevoel op de tong. 

    Extra informatie 

    Soort chocolade:          Mylk, 52%

    Inhoud verpakking:      2 apart verpakte repen

    Nettogewicht:              70 gram 

    Allergenen:                  Vrij van noten, gluten, lactose en soja

    Ingrediënten:               Cacao en cacaoboter 52%, suiker, haver, kokos, banaan,                                                                       rijst, calcium(van plantaardige afkomst),                                                                                             zonnebloemlecithine, zout. 

    Inclusie:                      Geen 

    Oorsprong cacao:         Dominikaanse Republiek, Peru, Bali 

    Herkomst cacao:          Öko Caribe, 165 cacaoboeren genesteld in het hart van de                                                                    Duarte provincie in de Dominikaanse Republiek.

                                      De Peruaanse cacao komt van Norandino cacaoboeren uit de                                                                Amazonas

                                      De Balineese cacao groeit bij 230 Kerta Semaya Samaniya                                                                    cacaoboeren in de Jembrana regio.

    Awards:                      Goud, Academy of Chocolate 2021

     

    Goed om te weten! 

    Chocolade kun je het beste buiten de koelkast bewaren. De koelkast bevat over het algemeen teveel vocht. Dit is heel slecht voor chocolade! Het beste is om de chocolade in een donker keukenkastje of laden te bewaren. Een plekje goed in de schaduw. 

     

    Neem contact met ons op...
    Bel ons 06 - 111 415 30
    Stuur ons een e-mail [email protected]