Heinde & Verre - Dutch Original Vegan - Mylk 52%
Met deze nieuwe vegan mylk reep is een allemans vriend. De blend van verschillende organische cacao uit de Dominikaanse Republiek, Peru en Bali brengen het beste in de reep naar voren. samen met Heinde & Verre's eigen vegan mylk recept creert het een zachte romige chocolade met een warme ondertoon en een lang zacht smelt gevoel op de tong.
Extra informatie
Soort chocolade: Mylk, 52%
Inhoud verpakking: 2 apart verpakte repen
Nettogewicht: 70 gram
Allergenen: Vrij van noten, gluten, lactose en soja
Ingrediënten: Cacao en cacaoboter 52%, suiker, haver, kokos, banaan, rijst, calcium(van plantaardige afkomst), zonnebloemlecithine, zout.
Inclusie: Geen
Oorsprong cacao: Dominikaanse Republiek, Peru, Bali
Herkomst cacao: Öko Caribe, 165 cacaoboeren genesteld in het hart van de Duarte provincie in de Dominikaanse Republiek.
De Peruaanse cacao komt van Norandino cacaoboeren uit de Amazonas
De Balineese cacao groeit bij 230 Kerta Semaya Samaniya cacaoboeren in de Jembrana regio.
Awards: Goud, Academy of Chocolate 2021
Goed om te weten!
Chocolade kun je het beste buiten de koelkast bewaren. De koelkast bevat over het algemeen teveel vocht. Dit is heel slecht voor chocolade! Het beste is om de chocolade in een donker keukenkastje of laden te bewaren. Een plekje goed in de schaduw.