Heinde en Verre Lush Noble Bali 55% - Florentina Chocolates
Huisgemaakte Producten
Bean-to-Bar Chocolade
Gratis afhalen in de winkel
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Heinde&Verre, Netherlands

Heinde & Verre - Lush Noble Bali - Milk 55%

€5,60
Op voorraad
Verplichte velden:
    - +
    Gratis afhalen in de winkel
    Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
    Huisgemaakte Producten
    Bean-to-Bar Chocolade
    Gratis afhalen in de winkel
    Beschrijving Heinde & Verre - Lush Noble Bali - Milk 55%

    Deze reep biedt het beste van twee werelden: een harmonieuze balans tussen romige Nederlandse koemelk en delicate chocolade van delicate Balinese cacao. De meest genereuze van alle Heinde & Verre melkrepen. Alle weelderige, weelderige smaken worden geleverd in een heerlijke smelt.

    Proefnotities: Aroma's van room, kruiden en bloemen. Delicate tonen van koffie, wit fruit en hartigheid van gezouten karamel in het midden van de mond. Eindelijk een subtiele hint van kruiden in de afdronk.

    Extra informatie

     
    Soort chocolade: Melk, 55% cacao
    Inhoud verpakking: 2 apart verpakte repen
    Nettogewicht:  70 gram 
    Allergenen: Vrij van noten, gluten en soja. Bevat melk/lactose.
    Ingrediënten: Cacao 37%, Dutch cow milk, beet sugar from the Netherlands
    Inclusie: Geen
    Awards: n.v.t.

    Goed om te weten!
    De chocoladereep kunt je het beste binnen twee dagen na openen consumeren, anders verliest het zijn delicate en frisse smaak.

    Wist je dat?
    De boerencoöperatie KSS is gevestigd in de Jembrana-regio van het eiland Bali. De vulkanische aard van Bali heeft bijgedragen aan de uitzonderlijke vruchtbaarheid en de hoge bergketens zorgen voor de hoge regenval die de zeer productieve landbouwsector ondersteunt.

    In 2011 slaagden de boeren erin om de eerste biologisch gecertificeerde cacao in Zuidoost-Azië te verbouwen. Om het duurzamer te maken, wordt cacao verbouwd in een agroforestry-systeem waar de boer meerdere gewassen combineert, zoals fruit, koffie en groenten.
    Het hoofdgewas wordt geoogst van juli tot september en het secundaire gewas van december tot januari. Na de oogst worden de bonen gedurende 6 dagen gefermenteerd in tweelaagse houten kisten en indien mogelijk op tafels in de zon gedroogd. De zorgvuldig geselecteerde bonen worden verpakt en verscheept naar Nederland.

    Neem contact met ons op...
    Bel ons 06 - 111 415 30
    Stuur ons een e-mail [email protected]