Beschrijving
Heinde & Verre - Noble Bali - Mylk 55 % - Vegan
Dit is geen gewone veganistische mylk-chocolade. Heinde & Verre heeft een eigen veganistisch melkalternatief ontwikkeld om een unieke rijke en romige chocoladereep te creëren: Vegan Noble Bali. Het werpt een nieuw licht op de typische Indonesische chocoladesmaak die aanwezig is in onze heerlijke Bali cacao. Er zijn tonen van kruiden, fruit, bloemen, karamel en kokos. Op basis van een mix van alle natuurlijke ingrediënten is het niet alleen een geweldig - compromisloos - melkalternatief, het is ook vrij van noten, gluten, lactose en soja.
Proefnotities: Kruiden, wit fruit, bloemen, karamel, kokos.
Extra informatie |
|
Soort chocolade: | Vegan Mylk, 55% cacao |
Inhoud verpakking: | 2 apart verpakte repen |
Nettogewicht: | 70 gram |
Allergenen: | Vegan, vrij van melk / lactose, noten, gluten en soja |
Ingrediënten: | Cacao en cacaoboter, suiker. haver, kokos, banaan, rijst, calcium, zonnebloemlecithine, zout |
Inclusie: | Geen |
Oorsprong cacao: | Indonesie, Bali, Tabanan regio |
Herkomst cacao: | Marga Utama Farmers |
Awards: | n.v.t. |
Goed om te weten!
De chocoladereep kunt je het beste binnen twee dagen na openen consumeren, anders verliest het zijn delicate en frisse smaak.
Wist je dat?
Gelegen in de Tabanan-regio van Bali, verbouwt een klein boerencollectief van ongeveer 10 boeren de bonen voor de Noble Bali-chocolade. Bali is een interessant eiland binnen de Indonesische archipel als het om regen gaat. Gemiddeld is het eiland wat droger in vergelijking met andere eilanden waardoor het geschikt is om cacaobonen in de zon te drogen.
Neem contact met ons op...
Bel ons
06 - 111 415 30
Stuur ons een e-mail
[email protected]