Gekarameliseerde witte chocolade met bruine kaas overgoten met Noorse wafels en aardbei. Wafels met bruine kaas en aardbeienmarmelade zijn een van de meest iconische Noorse gerechten.
Extra informatie |
|
Soort chocolade: | Wit, 45% cacao |
Inhoud verpakking: | 1 reep |
Nettogewicht: | 53 gram |
Allergenen: | Lactose & Gluten. Kan sporen bevatten van noten, gluten en zuivel |
Ingrediënten: |
Cacaoboter, melkpoeder, ongeraffineerde rietsuiker, diepvries aardbeien (biologisch), wafels, bloe, suiker, eieren, boter, geciltiveerde melk |
Inclusie: | Geen |
Oorsprong cacao: | - |
Herkomst cacao: | - |
Awards: | n.v.t. |
Goed om te weten!
De chocoladereep kunt je het beste binnen twee dagen na openen consumeren, anders verliest het zijn delicate en frisse smaak.
Wist je dat?
Fjåk is de eerste Bean-to-Bar chocolademaker in Noorwegen, en is een bedrijf van twee vrouwen, Siv en Agur. Bij Fjåk wordt alle chocolade met de hand gemaakt in kleine batches - van de Bean-to-Bar reep. Fjåk streeft ernaar de unieke kenmerken van cacao van één enkele herkomst te ontwikkelen door zo weinig mogelijk ingrediënten te gebruiken en door het hele chocolade productie proces onder controle te houden. Ze roosteren, kraken, winnen, malen, concheren en temperen de bonen van de beste kwaliteit - zelf in hun kleine fabriek aan de fjord. Ze willen iedereen laten genieten van een chocolade-ervaring met een volle smaak!