Fjak Brown Cheese and Waffels 45% - Florentina Chocolates
Huisgemaakte Producten
Bean-to-Bar Chocolade
Gratis afhalen in de winkel
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Fjak

Fjak - Waffles and Brown Cheese - White 45%

€8,30
Op voorraad
Verplichte velden:
    - +
    Gratis afhalen in de winkel
    Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
    Huisgemaakte Producten
    Bean-to-Bar Chocolade
    Gratis afhalen in de winkel
    Beschrijving Fjak - Waffles and Brown Cheese - White 45%

    Gekarameliseerde witte chocolade met bruine kaas overgoten met Noorse wafels en aardbei. Wafels met bruine kaas en aardbeienmarmelade zijn een van de meest iconische Noorse gerechten.

    Extra informatie

     
    Soort chocolade: Wit, 45% cacao
    Inhoud verpakking: 1 reep
    Nettogewicht:  53 gram 
    Allergenen: Lactose & Gluten. Kan sporen bevatten van noten, gluten en zuivel
    Ingrediënten:

    Cacaoboter, melkpoeder, ongeraffineerde rietsuiker, diepvries aardbeien (biologisch), wafels, bloe, suiker, eieren, boter, geciltiveerde melk
    Inclusie: Geen
    Oorsprong cacao: -
    Herkomst cacao: -
    Awards: n.v.t.

    Goed om te weten!
    De chocoladereep kunt je het beste binnen twee dagen na openen consumeren, anders verliest het zijn delicate en frisse smaak.

    Wist je dat?
    Fjåk is de eerste Bean-to-Bar chocolademaker in Noorwegen, en is een bedrijf van twee vrouwen, Siv en Agur. Bij Fjåk wordt alle chocolade met de hand gemaakt in kleine batches - van de Bean-to-Bar reep. Fjåk streeft ernaar de unieke kenmerken van cacao van één enkele herkomst te ontwikkelen door zo weinig mogelijk ingrediënten te gebruiken en door het hele chocolade productie proces onder controle te houden. Ze roosteren, kraken, winnen, malen, concheren en temperen de bonen van de beste kwaliteit - zelf in hun kleine fabriek aan de fjord. Ze willen iedereen laten genieten van een chocolade-ervaring met een volle smaak!

    Neem contact met ons op...
    Bel ons 06 - 111 415 30
    Stuur ons een e-mail [email protected]