Heinde & Verre betekend: "van dichtbij en ver weg". Wij combineren de beste cacao van ver weg met lokale Nederlandse ingrediënten van hoge kwaliteit (zoals Nederlandse bietsuiker, hazelnoot en melk). Echt een lokaal merk waar de chocolade vanaf de cacaoboon in Nederland wordt gemaakt. 

De natuurlijke smaken van cacao van hoge kwaliteit cacao zijn complex en rijk. Je zult versteld staan dat chocolade een van de vele smaken zijn die cacao kan onthullen. Heinde & Verre’s filosofie is om de beste cacaobonen in te kopen en te verwerken met slow food technieken, zodat je alle natuurlijke smaken van grand cru cacao kan ervaren - zoals fruit, noten, bloemen, kruiden, tabak, koffie, honing, leer en hout. 

Heinde & Verre kiest voor direct trade, wij kopen de cacao zoveel mogelijk direct van de cacaoboeren en coörperaties. Wij betalen de cacaoleverancier tot 4 keer de prijs die Fairtrade cacaoboeren krijgen. Deels komt dit ook doordat het Fairtrade label vooral ingezet wordt in West-Afrika, waar de goedkopere cacaosoorten vandaan komen. 

...Lees meer
Filters Filters
Geen producten gevonden...