Een goede chocoladereep begint waar boeren de cacaobonen goed laten groeien. De kennis van de boeren en de makers die daarna in het proces aansluiten, vertaalt zich door naar een goede smaak van chocolade.

 

Met Bean-to-Bar bedoelen we dat de chocolademaker het gehele proces in eigen handen heeft. Dus van het ‘selecteren van de cacaobonen’ tot ‘het verpakken van de chocolade’. Dit zorgt voor kwalitatieve en eerlijk geproduceerde chocolade. Dat is de reden dat deze chocolade een hogere prijs heeft, dan repen uit de supermarkt. De Bean-to-Bar repen in ons assortiment komen uit verschillende werelddelen.

 

Tip: Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in onze winkel in Rotterdam.

...Lees meer
Filters Filters

Heinde & Verre - Gold Piura Peru - White 37%

De geheel natuurlijke witte reep zonder enige toevoegingen. De natuurlijke smaak van deze chocolade is zo levendig, rijk en romig dat er geen vanille
€5,95

Heinde & Verre - Balmy Brazil - Melk 62%

Dit is geen gewone melkchocolade. Wat deze reep extra bijzonder maakt is dat hij is gemaakt met 'buttermilk' ofwel zoete karnemelk. De magere zoete ka
€5,60

Heinde & Verre - Noble Bali - Mylk 55 % - Vegan

Dit is geen gewone veganistische mylk-chocolade. Heinde & Verre heeft een eigen veganistisch melkalternatief ontwikkeld om een ??unieke rijke en romig
€5,60

Heinde & Verre - Bold Brazil - Dark 71%

Dit is een reep voor de puristen. Prachtige gelaagde smaken maken deze pure reep verukkelijk. De Braziliaanse cacao levert een breed scala aan smaken.
€5,60

Heinde & Verre - Dutch Original - Milk 52%

De romige en hartige Nederlandse kwaliteitskoemelk haalt het beste uit deze blend van biologisch gecertificeerde cacao uit Indonesië, Latijns-Amerika
€4,60

Heinde & Verre - Dutch Original - Dark 71%

De originele Nederlandse chocoladetraditie staat bekend om de kunst van het mengen van premium cacao. We hebben een harmonieuze mix gemaakt van biolo
€4,60

Heinde & Verre - Lush Noble Bali - Milk 55%

Deze reep biedt het beste van twee werelden: een harmonieuze balans tussen romige Nederlandse koemelk en delicate chocolade van delicate Balinese caca
€5,60

Fjak - Guatemala - Puur 72%

Guatemala Alta verapaz, Lachua 72% Verassende reep. Neigt naar een zuurtje. Er komt weinig cacao uit Guatemala, slechts enkele makers werken ermee. On
€8,30

Fjak - Madagascar - Melk 60%

Madagaskar Akessons Bejofo estate 60% Fruitig licht niet overheersend. Toegankelijk. Zuurtje en karamel toets die kenmerkend is voor cacao uit Madagas
€8,30

Fjak - Madagascar - 70%

Madagaskar Akessons Bejofo estate 60% Fruitig licht niet overheersend. Toegankelijk. Zuurtje en fruitige toets die kenmerkend is voor cacao uit Madaga
€8,30

Fjak - Oatmeal Porridge - Vegan

Romige witte chocolade die ook nog eens vegan is! Deze reep is gemaakt met haver in plaats van melk. Voeg daar nog een klein beetje kaneel aan toe en
€8,30

Fjak - Brunost - Melk 45%

Brunost Haiti 45% melk met bruine Brunost kaas. Melkchocolade van 45% met cacao uit Haiti. Bevat typisch Noorse ‘Brunost’ bruine gekarameliseerde
€8,30
Pagina 1 van 6